Sevgi Anaokulu

Belgegeçer : 324 3415446
WEB https://mersinsevgianaokulu.meb.k12.tr
Adres : Akkent mah. 2366 sok. Yenişehir MERSİN
VİZYON : Milli Eğitimin Genel Amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak ;çocukların bedensel,zihinsel,duygusal,ve sosyal yönden gelişmelerini ve iyi alışkanlıklar kazanmalarını sağlamak,çocukların hayal güçlerinin gelişimi yaratıcı yollarla düşünce ve duygularını anlatabilme ve iletişim becerisini kazandırmak,çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak,koşulları elverişsiz çevreden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak,çocukları temel eğitime hazırlamaktır.
MİSYON : Toplumsal ve milli manevi değerlere bağlı duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen,kendisine güvenen ,kendisi ve çevresiyle barışık,mutlu,iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş,sosyal ilişkileri güçlü,işbirliği ve takım çalışmasına istekli,değişik görüş ve düşüncelere saygılı,yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen,çevreye ve doğaya duyarlı,özbakım becerilerini kazanmış,kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen,türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : 7.30 - 12.30 12.30 - 17.30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : 2. çevre yolu dolmuşları
Yerleşim Yeri : Akkent mahallesi Yeni Valilik arkası
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :